Тільки харківські атошники зможуть придбати пільгове житло на Харківщині

Четвер, 31 серпня 2017, 17:12
Таке уточнення внесли депутат облради на сесії
Тільки харківські атошники зможуть придбати пільгове житло на Харківщині

Змінами зафіксували можливість участі у програмі лише жителів Харківщини. Наразі програма активно розвивається та користується популярністю серед військових. Завершується освоєння коштів за 2016-2017 роки. Цьогоріч родинам військових буде видано 57 квартир, - повідомляє «Справжня Варта».

До  програми забезпечення житлом військових може долучитися кожен, хто має посвідчення учасника АТО, а також довідку про участь у реальних бойових діях. Крім того, учасник програми має внести 60% від вартості житла, підтримка обласного бюджету складає 40%. 

Впродовж минулого року  за умовами програми житло придбали 26 учасників АТО, у 2018 році передбачається підтримка 43 військових. Загалом впродовж 2016-2018 років житлом планується забезпечити 127 людей, водночас  перелік бажаючих долучитися до програми на сьогодні складає 209 осіб.

Як раніше писала «Справжня Варта», згідно з умовами обласної програми, учасникам антитерористичної операції надається підтримка у розмірі 40 відсотків від розрахункової вартості квартири в багатоквартирному житловому будинку, що знаходиться в стадії будівництва, індивідуального житлового будинку, садового будинку, будівництво яких передбачено відповідною містобудівною документацією місцевого рівня. Перевага також надається учасникам антитерористичної операції, які мають статус внутрішньо переміщеної особи.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments