ДТП на Сумській 18 жовтня. Обмежити швидкість руху. Ввести драконівські штрафи за порушення - міністр інфраструктури

Четвер, 19 жовтня 2017, 14:01
Володимир Омелян відреагував на резонансне ДТП у центрі Харкова
ДТП на Сумській 18 жовтня.  Обмежити швидкість руху. Ввести драконівські штрафи за порушення - міністр інфраструктури

Він нагадав, що раніше вже виходив з такою ініциативою, але вона не була прийнятою, - повідомляє «Справжня Варта»

Омелян: "Декілька місяців тому ми вийшли з ініціативою обмежити швидкість руху в населених пунктах 50 км/год. При такій швидкості фактично виключаються смертельні випадки, максимум незначний травматизм. Нам відповіли: "не на часі, політично чутливе питання".

Так от, ми наполягаємо - 50 км/год і драконівські штрафи за перевищення швидкісного режиму, непристебнутий пасок безпеки на передніх і задніх сидіннях, відсутність дитячих сидінь при перевезенні дітей, використання мобільного без засобів hands-free. Обов'язкова фото- і відеофіксація порушень і "листи щастя", позбавлення прав за водіння в нетверезому стані.

Коли поліцейський зупиняє авто: опускається вікно, руки на кермо і вічлива розмова з обох боків, а не витанцьовування в і навколо авто з матюками.

За 20-літній стаж водіння мене зупиняли не більше 10 разів. У 90% - з моєї вини. І жодного разу, не провокуючи конфлікт, не отримав агресію з боку поліцейського".

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція повідомила імена постраждалих у ДТП на Сумській увечорі 18 жовтня.

Список громадян, потерпілих під час резонансного ДТП в центрі Харкова, особи яких вже встановлені.

Нагадаємо, що зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments