З бійцями харківської тероборони провели відповідну роботу / ФОТО

Вівторок, 24 жовтня 2017, 00:11
На території тренінгового центру Нацполіції відбулося заняття з тактико-спеціальної підготовки з військовозобов’язаними, що складають ядро загонів оборони Харківської області.
З бійцями харківської тероборони провели відповідну роботу / ФОТО

Заняття з бійцями територіальної оборони відбулося із залученням кваліфікованих інструкторів з досвідом бойових дій, які надали учасникам теоретичні знання з тактичної медицини, інженерної підготовки, індивідуального захисту від хімічного ураження та тактичної підготовки, повідомляє «Справжня Варта».

Після теоретичної частини учасники заняття закріпили отриманні знання на практиці. Під час проведення занять інструктори створювали умови, наближені до бойових, використовуючи піротехнічні засоби.

«У ході занять військовозобов’язані отримали необхідні знання та навички», – очінив тренування директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА Олексій Максимов.

Заняття організовав Харківський обласний військомат за участі  Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами ХОДА.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments