Можливі перебої з водопостачанням частин Новобаварського та Основ'янського районів, а також селища Жихор

Вівторок, 7 листопада 2017, 16:04
Це пов'язано з заміною водопровідної магістралі по Карачівському шосе.
Можливі перебої з водопостачанням частин Новобаварського та Основ'янського районів, а також селища Жихор

Цей водопровід живить частину Новобаварського та Основ'янського районів, а також селище Жихор.  В ході реконструкції буде повністю замінена ділянка водоводу діаметром 400 мм загальною протяжністю близько 500 метрів, оскільки він був введений в експлуатацію понад 30 років тому і вже вичерпав свій термін служби, - повідомляє «Справжня Варта».

Бригади «Харківводоканалу» почали роботи з заміни водоводу на початку листопада. На першому етапі планується замінити 170 м труб на ділянці Карачівського шосе - від вул. Радіотехнічної до в'їзду 1-го Тираспольського.

«Зараз ведуться земляні роботи, зварювання нових поліетиленових труб, які виконані з сучасних зносостійких матеріалів. Термін їхньої служби становить понад 50 років. Реконструкція трубопроводу проводиться без відключення абонентів від водопостачання. Води не буде всього одну добу - на момент перепідключення до нової магістралі. У цей час для місцевих жителів вода підвозитиметься автоцистернами підприємства», - пояснив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району Комплексу «Харківводопостачання» Тигран Маргарян.

В ході другого етапу реконструкції заплановані роботи з заміни трубопроводу по в'їзду 1-му Тираспольському. Всі роботи планується завершити на початку грудня.

Як раніше писала «Справжня Варта», водопостачання в одному з районів Харкова значно поліпшиться.

Це станеться за рахунок заміни понад 2 кілометрів водомереж.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments