Чоловік ледь не згорів у власному гаражі

Четвер, 9 листопада 2017, 18:49
Рятувальники відшукали його у повністю задимленому приміщенні

Сам гараж був чомусь закритий ззовні, тому що рятувальники відчинили металеві двері гаражу за допомогою шанцевого інструменту, - повідомляє «Справжня Варта».

Чоловіка негайно винесли на свіже повітря і передали лікарям швидкої. Зі слів останніх чоловік отримав отруєння чадним газом, але той після огляду відмовився від подальшої госпіталізації.

Пожежа сталася 8 листопада  удень на території приватного домоволодіння на вул. Мирній, 3б.

За попередніми даними причина її виникнення – необережне поводження з вогнем, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Основі мало не згоріли гаражі.

Існувала реальна загроза перекидання вогню на гаражі.

Раніше один гараж горів, а власник сусіднього гаражу надишався тим чадом і помер. Пожежа сталася в гаражі на вулиці Комбайнівська-15, Новобаварського району міста Харкова.

Також горів гаражний кооператив «Поршень». Впритул до боксу, де виникла пожежа, знаходились ще такі гаражі. Від високої температури металеві конструкції боксів почали деформуватись. Одночасно із гасінням пожежі рятувальники стали на захист інших гаражних приміщень, завдяки чому вдалось запобігти поширенню вогню на весь гаражний комплекс та врятувати автомобілі з сусідніх боксі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments