Алімпієв ніколи не займався питаннями оборони області – Ширяєв

Понеділок, 20 листопада 2017, 09:23
За словами Олега Ширяєва, радника з територіальної оборони голови ХОДА, затримання генерала-майора Алімпієва не було політичною справою.
Алімпієв ніколи не займався питаннями оборони області – Ширяєв

Про це Олег Ширяєв написав на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» з приводу затримання генерала-майора Андрія Алімпієва, начальника Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба. Він назвав обурливим заяви його адвоката щодо того, що затримання було незаконним та необґрунтованим, і, зокрема, політично вмотивованим.

«Просто банальна маніпуляція, – пише Ширяєв, – Алімпієв ніколи не займався питаннями оборони області. Я можу чогось не знати, але це – точно факт. Свідомість людей змінюється, обсяг питань до таких генералів зростає, це 100%. Не думаю, що справа політична. Думаю, що настають часи, коли Муженко та іншим треба принаймні замислитись. А далі я не певен, чи вони зможуть мати мужність (яка цікава гра слів) відповісти за всі лиха, що їх зносили бійці в лавах ЗСУ. Ті самі бійці, що назавтра стають на першу лінію оборони держави».

Сам Андрій Алімпієв був затриманий в п’ятницю співробітниками військової прокуратури. Його підозрюють в розтраті  2,4 мільйони гривень при закупівлі пального.За словами Олега Ширяєва, радника з територіальної оборони голови ХОДА, затримання генерала-майора Алімпієва не було політичною справою.

comments powered by HyperComments