У Харківській області може з'явитися телевежа

Четвер, 23 листопада 2017, 20:39
З відповідною ініціативою виступили учасники робочої групи з вирішення проблемних питань інформаційної безпеки та розвитку інформаційного простору, яка створена у Харківській області.
У Харківській області може з'явитися телевежа

Група сформувалася за результатами зустрічі члена Національної ради Сергія Костинського з губернатором Харківської області Юлією Світличною. Робочу групу очолює заступник голови ХОДА Михайло Черняк.

На черговому засіданні обговорили питання посилення інформаційної безпеки Харківщини та розвитку телекомунікаційної інфраструктури. Представник Національної ради у Харківській області Євген Маслов наголосив на необхідності покриття «білих плям» телерадіомовлення у прикордонних районах.

Резолюцією засідання стало звернення до голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрія Артеменка щодо будівництва на Харківщині нової телекомунікаційної вежі. Це дозволить докорінно змінити ситуацію із мовленням українських ЗМІ у районах області, що межують із Російською Федерацією.

До складу робочої групи входять: директор Харківської філії концерну РРТ Олександр Дергільов, директор Північно-Східної філії ДП «Український державний центр радіочастот» Максим Водолажський, директор департаменту соціального захисту населення Харківської ОДА Юрій Шпарага, директор департаменту оборонної та мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської ОДА Олексій Максимов, радник Сергія Костинського Всеволод Чебодаєв, уповноважені представники Служби безпеки України, національної поліції, журналісти та громадські активісти.

comments powered by HyperComments