Що Юлія Світлична побажала учасникам «Школи лідерства»

П'ятниця, 1 грудня 2017, 09:19
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична вручила сертифікати 37 учасникам проекту «Школа лідерства голови ХОДА», які успішно подолали перший етап навчання.
Що Юлія Світлична побажала учасникам «Школи лідерства»

Тепер молодь проходитиме стажування в департаментах та управліннях облдержадміністрації.

З 200 учасників «Школи лідерства», які взяли участь у другому сезоні проекту, обрали кращих – тих, які виконали всі умови участі та відвідали необхідну кількість занять. Стажування в ХОДА для учасників проекту розпочнеться вже в грудні. Протягом нього команди стажерів розроблять власні проекти, які презентуватимуть керівництву області наприкінці 2-го етапу «Школи». Три переможця отримають щомісячну стипендію в 1000 гривень, також кращі проекти будуть реалізовані в регіоні за підтримки ХОДА.

«Я впевнена, що ті з вас, хто захоче отримати результат, захистять відповідну роботу. І якщо на те буде ваша воля, долучаться до лав державного управління, - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична, вітаючи учасників проекту в стінах обласної адміністрації. - Служіння своїй державі – це надзвичайно нелегка праця. Ти повинен віддаватися кожного дня на всі 100%, застосовувати нові ідеї, нові підходи, не боятися. Необхідні креативне мислення та повна віддача».

Керівник облдержадміністрації наголосила, що сьогодні державі необхідні молоді й креативні люди, які при цьому мають фах та навички.

«Ви – та молодь, яка буде змінювати нашу країну. Ви – частина незалежної, міцної і впевненої держави, яка на сьогодні є знаною в усьому світі. Кажу вам це як віце-президент Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. З Україною на сьогодні є діалог. Ми є рівноправним членом європейської родини», - сказала Юлія Світлична.

Вона побажала всім учасникам «Школи лідерства», які проходитимуть стажування в ХОДА, розробити власні проекти й успішно захистити їх. Наснаги в подальшому стажуванні молоді побажали заступники голови ХОДА Анатолій Бабічев та Михайло Черняк.

«На цьому проекті мені вдалося знайти команду тих людей, якими я щиро можу пишатися. Ми навіть не стали чекати стажування, ми набрали команду людей, зв'язалися з нашим куратором в ХОДА, і вже зараз запускаємо проект, пов'язаний з медіа-комунікаціями, - поділився учасник «Школи лідерства» Максим Гончаренко. - Хочу подякувати за можливість отримати досвід. Хочу висловити загальне бажання, щоб цей проект тривав в тому ж напрямку, та висловити бажання всіх присутніх, щоб у фінал вийшли найдостойніші. Але, навіть якщо ми не вийдемо у фінал, найважливіше - знайти свій шлях».

Президент ГО «ВСБ «Еліта нації», яке є ініціатором проекту «Школа лідерства голови ХОДА», Олексій Курцев подякував керівнику області за підтримку проекту.

«Дякуємо вам за те, що ви знайшли можливість ініціювати другий сезон «Школи лідерства», надати можливості цим молодим талановитим людям реалізувати себе, вивчити вашу історію успіху та історію успіху вашої команди», - сказав Олексій Курцев.

Проект «Школа лідерства голови ХОДА» реалізується на Харківщині вдруге. Ініціатором проекту є громадська організація «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації». «Школа» проходить за підтримки голови ХОДА. Метою проекту є залучення молоді в діяльність, що сприяє формуванню активної життєвої позиції, а також в участь у суспільно-політичному та економічному житті суспільства. До участі в проекті запрошуються студенти та працююча молодь Харківської області. Перший етап проекту стартував у травні 2017 року. У його рамках для учасників «Школи» провели лекції, тренінги та семінари. Тренерами й лекторами виступили бізнесмени, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, українські політики. Учасники отримали знання з основ лідерства, комунікативного менеджменту, ораторського мистецтва, тайм-менеджменту, тощо.

comments powered by HyperComments