У Чугуєві відкрився новий дитячий садок

Понеділок, 4 грудня 2017, 10:04
Дошкільний заклад у Чугуївському НВК №8 був створений у рамках обласного конкурсу «Разом у майбутнє».
У Чугуєві відкрився новий дитячий садок

Загалом, цього року на Харківщині було відкрито 10 нових дошкільних закладів та 27 нових груп. За словами керівника апарату ХОДА Анатолія Бабічева, вже з’явилося 1000 додаткових місць у дитячих садах. Новий дитсадок розрахований на 100 дітей. На сьогоднішній день туди вже було набрано 75. Як зазначив директора НВК Микола Висоцький, всі групи дитсадка будуть повністю заповнені, адже дітей, яким потрібна дошкільна освіта, в Чугуєві багато. А відкриття такого дитсадка знизить соціальну напругу в місті.

Крім того, в приміщенні дитячого садочка буде облаштований ресурсний клас для дітей з особливими освітніми потребами. За словами директора, 4 учні навчаються у школі в інклюзивних класах, ще 11 потребують індивідуальної форми навчання. Вони потребують допомоги спеціалістів – психологів, реабілітологів, логопедів. Всі вони будуть проводити заняття у ресурсному класі. Анатолій Бабічев розповів, що подібні кімнати будуть відкриті у всіх районах Харківщини.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно найактивніші харківські волонтери державні нагороди та відзнаки облдержадміністрації. Нагородження відбулося напередодні Міжнародного дня волонтерів.

comments powered by HyperComments