Які харківські трамваї перестануть курсувати?

Вівторок, 12 грудня 2017, 11:19
Трамваї №1, 12 та 20 не будуть курсувати певний час.
Які харківські трамваї перестануть курсувати?

Харків’яни не зможуть скористатися трамваями №1, 12 та 20 з 9:30 до 16:00 12 грудня. На цей період часу буде призупинений трамвайний рух по вулиці Євгена Котляра, вулиці Великій Панасівській, провулку Лосівському, провулку Піскунівському, проїзду Рогатинському, вулиці Клочківській, проспекту Перемоги, узвозу Клочківському, проспекту. Незалежності, вулиці Трінклера, вулиці Маяковського, вулиці Мироносицькій.

Як повідомляє Департамент інфраструктури, це пов'язано з проведенням робіт з асфальтування трамвайного переїзду по вулиці Велика Панасівська та вулиці Євгена Котляра.

Крім того, відбудеться зміна маршруту трамваю №27. Тролейбусний рух в період з 10:00 до 11:00 12 грудня по вулиці Холодногірській і вулиці Дудинської, на ділянці від вулиці Новий Побут до проспекту Любові Малої буде тимчасово призупинений. Відповідні зміни пов’язані з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідній магістралі.

На цей період руху тролейбуса №27 буде організований наступним чином: пр. Дзюби - пр. Ново-Баварський - вул. Китаєнка - пр. Любові Малої - вул. Семінарська - вул. Велика Гончарівська - вул. Конєва - вул. Малиновського - вул. Благовіщенська/вул. Коцарська - узвіз Соборний - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції.

comments powered by HyperComments