Харківські волонтери звернулись до Міністра соціальної політики по покарання цинічних пройдосвітів з Гуманітарної коміссїї Мінсоца

П'ятниця, 16 березня 2018, 10:49
Олена Шержукова з Благодійного Фонду «Харків с тобою» б’є в набат: чиновники Гуманітарної коміссїї при Міністрестві соціальної політики вчора не дали волонтерам дозволу привезти в Україну ліки для хворих на рак крові - Лімфому Ходжкіна. Це одна з найстрашніших хвороб, бо забирає молодих.
Харківські волонтери звернулись до Міністра соціальної політики по покарання цинічних пройдосвітів з Гуманітарної коміссїї Мінсоца

«Сьогодні, в день мого народження - я думаю про людей, які вкоротили життя тим 200 онкопацієнтів, для яких ми везли гуманітарну допомогу - ЛІКИ для хіміотерапії. ЯКИМИ ЦИНІЧНИМИ пройдами треба бути, щоби НЕ дати дозвіл привезти ці ліки? я думаю про це другий день. я н маю вибору, крім знайти прізвища тих людей - членів комісії і НАПИСАТИ їх тут. НАПИСАТИ - в УСІХ газетах. НА КОЖНОМУ КРОЦІ. Написати - кожній матері, яка втрачає свою дитину, прізвища тих людей, які вважають для себе гідним вирішувати, хто - має завтра помирати», пише вона»

«Для мене НОВА Україна - залишилась там, вчора. на коміссії з Гуманітарної допомоги. І сьогодні, я благаю Бога лише про один подарунок: СХАМЕНІТЬСЯ, ЧИНОВНИКИ!! прийдіть до тями!! ДОЗВОЛЬТЕ нам врятувати життя цим людям! Один флакон такої терапії - коштує 4 ТИСЯЧІ євро, на курс лікування - потрібно 15 флаконів. Це НЕреальні кошти для українців, просто НЕреальні», впевнена вона.

«Ми два ДВА роки вели перемовини про ці ліки з фармкомпанією - донором!! ми - ЄДИНА в країні ГРОМАДСЬКА організація, яка веде подібні проекти Підтримки пацієнтів! Я вісім років вже займаюсь проектами допомоги онкопацієнтам. я хочу такий подарунок собі на день народження - ДОЗВІЛ Міністерства соціальної політики на ввезення гуманітарної допомоги у вигляді препарату для лікування Лімфоми Ходхкіна», - пише Шержукова.

Зпвтра волонтер зробить офіційну заяву, назвавши ВГОЛОС КОЖНОГО, хто винний - того, хто мав би допомогти хворим людям - але НЕ захотів. Вона обіцяє боротися, аж поки ці люди не отримають свої ліки.

БФ «Харків з тобою» також звернувся до міністра соцполітики пана Реви по допомогу.

comments powered by HyperComments