У Харкові відбудеться міжнародний марафон

Вівторок, 27 березня 2018, 18:12
Реєстрація на участь в одному з наймасштабніших марафонів України триває.
У Харкові відбудеться міжнародний марафон

П’ятий харківський міжнародний марафон відбудеться 29 квітня. За даними Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, траса охопить центральні вулиці міста та омине його найбільш значні пам‘ятки. Учасники марафону бігтимуть проспектом Науки, Сумською та Пушкінською вулицями, навідаються до площі Конституції та площі Архітекторів, побувають в суду Шевченка та парку Горького, оминуть Історичний музей, Дзеркальний струмінь та пам‘ятник козаку Харьку.

В марафоні візьмуть участь бігуни з різних країн світу. На захід вже зареєструвалися учасники таких держав, як Молдова, Польща, Німеччина, Туреччина, Бельгія, Фінляндія, Естонія, Англія, Марокко, Ірак, Китай, Японія та США.

Відстань в 42,195 кілометри зголосилося пробігти 328 спортсменів, 10 кілометрів – 704. Мінімарафон бігтимуть 210 учасників. В естафеті на 2х21,1 кілометри братиме участь 90 команд, а в естафеті 4х10,55 кілометри – 27.

Даний марафон проходить в Харкові кожного року. Він уже потрапив у Книгу рекордів України як найбільш масштабний забіг за кількістю людей, які беруть в ньому участь. Минулого року в харківському марафоні взяло участь 10 тисяч учасників з п‘ятнадцяти країн світу.  

Зареєструватися на участь в марафоні можна за цим посиланням.

comments powered by HyperComments