Терміново! Росія готує теракти в Україні

Анастасія Маніна  |  П'ятниця, 13 березня 2009, 09:35
Цикл статей про диверсії Росії на території «молодшої сестри» вийшов на порталі православного інформагенства «Російська лінія», де часто публікуються матеріали таких українських політиків, як Леонід Грач або Наталія Вітренко.
Терміново! Росія готує теракти в Україні

Російські публікації про, нібито, майбутні військові дії Збройних сил РФ на території України вже нікого не дивують. Після розробленого аналітичним центром Гліба Павловського плану з розчленовування України з завданням ядерного удару решта всіх варіантів недипломатичного втручання є лише варіантами сказаного раніше, пише RUpor.

Так, автори останнього терористичного «прогнозу» детонатором прийдешньої катастрофи в Україні бачать не події в Криму, а диверсійний удар в передмісті Києва. Судячи з їх заяви, відповідною мішенню для диверсійного удару може стати дамба Київської ГЕС.

Дехто Андрій Добровольцев в двох розділах науково-публіцистичної епопеї «Україна: на межі громадянської війни» обгрунтовує необхідність введення російських військ на територію нашої держави, роблячи це в типовій для сучасних московських мислителів ненависті до Західної цивілізації.

Автор приводить наступні підстави для терактів: «економіка України на межі дефолта. Захід не допоможе, та і йому відверто наплювати на Україну. Українську економіку не врятувати без Росії. Скидання «помаранчевих» і зміни політичного режиму на Україні чекати не доводиться. Отже, динамічно насуватиметься глибока економічна криза, безробіття і соціально-політичне потрясіння. Не виключені масові протести і вихід з-під контролю ситуації у ряді регіонів», – вважає богобоязливий мислитель.

Як і слід було чекати, найсерйозніші проблеми в першу чергу почнуться в Криму.

«Крим запалає в громадянській війні і кривавому насильстві, припиниться подача води з «великої землі» (прилеглих областей) на півострів, – замаячить гуманітарна мінікатастрофа». Далі – як по лекалах. «З території України і з моря «на прохання» В. Ющенка буде введений натівський «миротворчий» контингент, а в місця базування українського флоту введуть об'єднану ескадру НАТО на чолі США з метою захисту транзиту енергоресурсів на Чорному морі, локалізації конфлікту і боротьби з тероризмом».

Далі В. Ющенко, зважаючи на «російську загрозу», просить ввести війська НАТО в Західну і Центральну частину України. Миротворчі сили США беруть під повний контроль всю газотранспортну систему України (не дарма ж американо-українську Хартію про стратегічне партнерство в грудні 2008 року підписали і двічі за останні роки відпрацювали сценарій газових війн), стратегічну інфраструктуру і атомні електростанції», – продовжує Добровольцев.

Уцілілі «помаранчеві» мають створити «незалежну державу Правобережна Україна (на основі Центральної і Західної) на чолі з гетьманом-диктатором В. Ющенко або Ю. Тимошенко».

Якось сама по собі Російська Федерація автоматично стає воюючою стороною. «Диверсії і потік зброї проникають через відкритий кордон на територію Росії, і Москва вимушена ввести війська на схід України, стає фактично стороною конфлікту. На Лівобережній Україні починається диверсійна війна і формується лінія фронту по Дніпру, яку розділяють натівські «миротворці» (модель – розділ України між Московією і Польщею, розділ Польщі між Гітлером і Сталіном)».

Частина Правобережної України (Одеська область і Буковина) «захоплюється румунами». Які і Росія, Бухарест вводить війська для «захисту етнічних румун».

А зараз найцікавіше. Автор пише про те, що для того, щоб підсилити на підконтрольних «помаранчевим» землях антиросійські настрої і знищити промисловий потенціал російськомовного Сходу, спецслужби США підуть на немислиме – на грандіозний терористичний акт. Об'єктом атаки стане Київська ГЕС. Звинуватять в теракті, звичайно ж, Росію.

«Наслідки вибуху дамби: гігантська хвиля заввишки в 30 метрів змете велику частину правобережного Києва, весь лівобережний Київ і всі придніпровські міста і селища, дачі і інфраструктуру вниз аж до Чорного моря; Україна буде відкинута в кам'яне століття. Жертв – як після масованого атомного бомбардування – мільйони. В основному постраждає схід України», – живописує Добровольцев.

Його роздуми, природно, закінчуються тим, що «у Росії повинна бути адекватна відповідь». «Росія ніколи не буває готова до війни! ТАК, МОЖЕ, ПРИЙШОВ ЧАС ЗМІНИТИ ЦЮ ІСТОРИЧНУ ПАРАДИГМУ?! (Виділено автором. – ред).

Втім, автор об'єктивності ради розглядає і інший, небажаний, на його думку, варіант розвитку подій навколо військової потужності РФ. Після того, як президент Медведєв підписує двосторонню угоду з Америкою про скорочення стратегічних наступальних озброєнь, «в країні наступає нова епоха внутрішньополітичних змін і демократизації, яка приводить до дезинтеграції і загибелі РФ».

«На території колишньої РФ – РРФСР – з'являються нові держави (Далекосхідна республіка, Сибір, Татарстан, Московія) з наявністю в них ядерної зброї. Розкидані по території Росії ядерні сили націоналізуються місцевими правителями, і повторюється театр 90-х років з ядерним роззброєнням (Україна, Білорусь, Казахстан)», – похмуро нарікає Добровольцев. В такому випадку від 1000 російських боєголовок для держави «Московія» залишиться 200–300 боєголовок, які можна накрити стратегічною ПРО в Польщі і Чехії, американськими крилатими ракетами.

Нагадаємо, 11 березня повідомлялося, що протягом останнього тижня в світі відбулася рекордна за останній час кількість терактів.
 

comments powered by HyperComments