У Житомирській військовій частині влаштували шкуродерню: начиняли животи собак вибуховими пакетами та підривали (ВІДЕО)

Середа, 23 січня 2013, 13:08
У Житомирській військовій частині під час занять із бойової підготовки показово забили собак, а трупи підірвали вибуховими пакетами.
агитка

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Про публічну живодерню, яку ніби влаштували у військовій частині, стало відомо від жінок, що служать тут за контрактом. Вони написали про страшний випадок в інтернеті та попросили допомоги.

За їхніми словами командир бригади особисто наказав забити трьох бездомних собак саперними лопатами на очах у солдатів. Потім тварин підірвали вибухівкою. І все це для того, щоб солдати відчули себе, як на війні.

Жінки-військовослужбовці бояться звільнення, тому про розправу розповіли телефоном. Кажуть, собаки жили у частині, їх підгодовували і любили.

«Їх саперними лопатами вбивали, а потім їм розпорювали животи і вкладали вибухові пакети. Ось ці кишки валялися, лапи собак, голови відірвані», – розповіла жінка.

Командир частини на камеру говорити відмовився, а у приватній бесіді все заперечив, мовляв, наказу вбивати собак він не давав, і факту такого не було.

Тим не менш за перевірку вже взялася прокуратура. У разі, якщо публічна розправа над собаками підтвердиться, командуванню може загрожувати кримінальна відповідальність.

Проте, чи дізнаються перевіряльники правду – ще питання, кажуть жінки-скаржниці. Адже, за їхніми словами, на свідків у частині почався шалений тиск.

Тим часом до справи підключилися і захисники тварин, які збираються вимагати звільнення командира.

comments powered by HyperComments