П'яний дебош судді в харківському кафе закінчився затриманням міліціонерів

Четвер, 13 червня 2013, 14:40
У Харкові заарештовано двох міліціонерів Державної служби охорони, які в ніч з 12 на 13 червня приїхали за сигналом «Тривога», що надійшов на пульт МВС.
кулак

Сигнал до служби охорони надійшов 12 червня о 00:24 з одного з кафе міста Харкова, куди негайно був направлений спеціальний наряд групи затримання УДСО та патрульної служби.

На місці події, у дворі кафе, охоронець закладу повідомив міліціонерам, що в приміщенні відбувається бійка.

Увійшовши всередину, міліціонери побачили, як п'яний чоловік зі слідами крові на обличчі вдарив охоронця. Після цього продовжив вести себе агресивно, розмахуючи руками і погрожуючи розправою відвідувачам.

На окрик міліціонерів «Стояти, міліція!», Хуліган не прореагував, замість цього кинувся до одного з міліціонерів і намагався відібрати у нього табельну вогнепальну зброю АКС-74У, викрикуючи при цьому, що зараз усіх перестріляє.

Міліціонерам довелося застосувати силу і надіти на дебошира наручники, після чого затриманий представився суддею одного з районних судів Харкова, проте ніякого службового посвідчення не надав.

Пізніше, після прибуття на місце події співробітників прокуратури міста Харкова, було встановлено, що затриманий дійсно є суддею районного суду, 1975 року народження. Після встановлення особи затриманого наручники з нього зняли, а самого його передали представникам прокуратури міста.

Під час затримання правопорушника двоє відвідувачів кафе всіляко заважали працівникам міліції виконувати свої службові обов'язки, у зв'язку з чим на місце події були викликані і направлені додаткові наряди міліції охорони та патрульної служби. На місце події прибуло також керівництво прокуратури і міліції, в тому числі служби внутрішньої безпеки.

Зараз проводиться службова перевірка. Матеріали щодо зазначеного інциденту були направлені у відповідну районну прокуратуру міста Харкова.

Як стало відомо сьогодні, вранці 13 червня з ініціативи органів прокуратури, на підставі рішення суду, двоє міліціонерів Державної служби охорони були заарештовані. Раніше начальник відділу Департаменту Державної служби охорони при МВС України Світлана Павловська повідомила, що суд заарештував співробітників ДСО з ініціативи прокуратури.

Як пише видання «Городской Дозор», бійка сталася в популярному в місті кафе «Старгород».

Сьогодні харківські прикордонники повідомили, що в автомобільному пункті пропуску «Журавлівка» затримали белгородчаніна, який побив суддю одного з районних судів м. Харкова. У результаті цього суддя отримав тілесні ушкодження, а винуватець з місця злочину втік.

Як стало відомо кореспондентові «Городского Дозора» з власних джерел, белгородчанін завдав тілесних ушкоджень судді Київського районного суду, який в ніч з 12 на 13 червня брав участь у бійці в «Старгороді».

Суддя-бешкетник - Денис Нев'ядомскій, повідомляє АТН. Указом Президента України від 25 липня 2011 року він був призначений суддею Київського районного суду Харкова. До цього він виконував обов'язки судді Дергачівського районного суду Харківської області. Нев'ядовскій є суддею, обраним безстроково на свій пост. В українській судовій практиці суддю спочатку обирають на 5-річний рядків, а потім, після того, як він підтвердить свою високу репутацію, йому дають статус судді довічно.

comments powered by HyperComments