Олег Скрипка збив перехожих на пішохідному переході. Музикант відбувся штрафом

Середа, 19 червня 2013, 12:53
Відомий український музикант збив на пішохідному переході сімейну пару з дитиною. Відразу після події Скрипка викликав швидку та міліцію. На місце ДТП приїхало багато його знайомих-байкерів.
скрипка

У вівторок, 18 червня, о 19.20 на вулиці Стеценка, 25 відомий співак і музикант Олег Скрипка збив на пішохідному переході сімейну пару з дитиною. ДТП сталося поряд з Берковецька кладовищем, пише Сегодня.

У результаті наїзду чоловік отримав незначні подряпини, жінка з легкими ушкодженнями госпіталізована до міської лікарні № 17, зараз почувається добре, дитина не постраждала. Сам Скрипка отримав подряпини ніг.

За словами очевидців, щоб уникнути зіткнення з пішоходами, музикант намагався загальмувати і вирішив покласти мотоцикл на асфальт. І це йому майже вдалося, але людей він все ж трохи зачепив. Сам мотоцикліст відбувся шоком, а також здер шкіру на колінах, адже він був у шортах. Співак пересувався на байку італійського виробництва. Модель не найдорожча, але досить потужна. 

За словами джерела в правоохоронних органах, постраждалі в аварії претензій до співака не мають. У той же час на нього за порушення Правил дорожнього руху складено адміністративний протокол, за яким музикант повинен заплатити штраф.

На місці аварії дорожня розмітка, яка вказує на пішохідний перехід, була затерта, музикант доклав всіх зусиль, щоб уникнути зіткнення, але це йому не вдалося.
 

comments powered by HyperComments