На Харківщині сімейне застілля закінчилось убивством

Середа, 5 листопада 2014, 12:38
У м. Лозова, що на Харківщині, 20-річна дівчина зарізала свого чоловіка. Інформує Gazeta.ua. Про інцидент повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Харківській області.
На Харківщині сімейне застілля закінчилось убивством

 

Під час спільного розпиття спиртних напоїв лозівчанка вбила свого співмешканця. Судово-медичний експерт виявив колото-різані рани в області грудної клітини зліва. Правоохоронцям, які прибули на місце події за викликом фельдшера швидкої допомоги, дівчина розповіла, що знайшла свого чоловіка у такому стані і не знає, хто міг його вбити.

"На місці події слідчо-оперативна група зібрала незаперечні докази провини співмешканки, у тому числі вилучила й знаряддя скоєння злочину – кухонний ніж. Тож їй нічого не лишилося, як зізнатися в скоєному", - зазначають у МВС.

"Виявилося, що подружжя почало розпивати спиртні напої ще зранку, - розповідає начальник Лозівського МВ полковник міліції Юрій Кобченко. - Згодом застілля стало супроводжуватися сваркою, а потім чоловік накинувся на жінку з кулаками. Вона схопила зі столу кухонного ножа й пригрозила, щоб не наближався до неї. Та чоловік не стерпів такої поведінки, різко підійшов до жінки й в результаті отримав удар ножем в груди".

comments powered by HyperComments