Чому вчора стріляли у Вовчанську по приватному будинку? (фото)

Четвер, 8 жовтня 2015, 10:17
Стало відомо, чому стріляли з гранатомета по житловому будинку вранці 7 жовтня у Вовчанську.
причини стрілянини по приватному будинку у вовчанську

Нагадаємо, невідомі вчора, 7 жовтня, близько п’ятої години ранку почали стріляти із ручного гранатомета по приватному будинку родини Зубкових, що розташований на околиці Вовчанська.

На місці вибуху господарями домівки був знайдений фрагмент снаряда від РПГ. За словами Тетяни Зубкової, схожий на «стрілу з крильцями». Граната зруйнувала вікно та потрапили у стелю кімнати, де мешкає донька господарів. На щастя, дівчина поїхала напередодні на заняття у Харків. Так би і загинула там, кажуть родичі.

За однією з версій, невідомий стріляв зі шляху та втік на авто. Оскільки власники будинку живуть завдяки торгівлі, сусіди вважають цю пригоду бізнес-розбираннями.

Виявилося, що господар особняку, 37-річний Олександр Зубков є колишнім працівником СБУ, отже, до розслідування інциденту може залучитися не лише обласне управління міліції, а і його колишні колеги.

Злочин уже кваліфікували як замах на вбивство двох та більше людей, так розповів Максим Цвіркун, начальник слідчого відділу Вовчанської міліції. За його словами, сусіди цієї родини у своїх версіях стосовно цієї пригоди не такі вже далекі від правди.

Прикордонний Вовчанськ уже не перший рік є осередком контрабанди з РФ.

Хто знає, можливо, за результатами цього розслідування їх колеги, нарешті, розкриють завісу над реальними потоками контрабанди, котра іде в обидві сторони кордону ( у Шебекіно – горілка з Люботина, у Харків – російський бензин).

comments powered by HyperComments