Пакетики з наркотою носять і молоді дівчата, і дорослі чоловіки

Субота, 10 грудня 2016, 06:12
Білий порошок у Харкові не виходить з "брендів"
Пакетики з наркотою носять і молоді дівчата, і дорослі чоловіки

Як повідомили в поліції, в Основ'янському районі затримано 20-річну дівчину с такими пакетиками. У неї було вилучено 20 полімерних згортків з речовиною білого кольору, які вона ховала в кишені одягу.

Як зазначив т.в.о. начальника Основ'янського відділення поліції Ігор Колінко, згідно з висновками експертів вилучена речовина містить метадон. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3-х років позбавлення волі.

Також уночі до екіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Северина Потоцького, ходять невідомі особи з ліхтариками, та щось шукають.
Прибувши за вказаною адресою полісмени помітили чоловіка. Під час бесіди з поліцейськими 30-річний громадянин нервував, та поводив себе дуже дивно. Під час поверхневого огляду у даного громадянина було виявлено пакет з білою речовиною схожою на наркотичну.

Раніше повідомлялось, що троє з Дергачів наварили собі на зиму опію та назбирали коноплі. У них було вилучено 4 полімерні пляшки з рідиною коричневого кольору з характерним запахом розчинника, металева каструля з насінням маку, 11 ін'єкційних шприців з залишками наркотику, газетний пакунок з 10 грамами канабісу та полімерний пакунок з 15 грамами висушеної коноплі.

comments powered by HyperComments