Вбив, завернув в ковдру, викинув в річку

Вівторок, 24 січня 2017, 19:06
Односельці разом вживали спиртні напої
Вбив, завернув в ковдру, викинув в річку

У вбивстві односельця працівники Чугуївського відділу поліції викрили 40-річного мешканця смт Новопокровка.

Повідомлення про виявлення в смт Стара Покровка в річці Уди тіла молодого чоловіка, загорнутого в ковдру, надійшло до Чугуївського відділу поліції 23 січня близько 17:30.

Правоохоронці встановили особу померлого. Ним виявився 47-річний мешканець смт Новопокровка, який перебував в розшуку як зниклий безвісти.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили та затримали особу, причетну до скоєння вбивства – 40-річного чоловіка. 18 січня односельці разом вживали спиртні напої. Під час сварки 40-річний чоловік почав бити кулаками по обличчю товариша. Від отриманих травм той впав на підлогу. Потім зловмисник взяв металеве відро та вдарив декілька разів по голові потерпілого. Розуміючи, що чоловік не подає ознак життя та, щоб приховати злочин та уникнути відповідальності, зловмисник загорнув тіло загиблого у ковдру, замотав електричним подовжувачем, завантажив до свого автомобіля та відвіз на річку, де з моста скинув тіло в воду.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому вже вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення.

Раніше було заарештовано підозрюваних у вбивстві 66-річної бабусі.  Здобиччю зловмисників стали 600 доларів США, 1 тис. 600 грн. та близько 40 г золотих виробів.

comments powered by HyperComments