Втомленого відвідувача кафе обікрав сусід-іноземець

Середа, 1 лютого 2017, 17:47
Заснув, прокинувся - немає перстня і телефона
Втомленого відвідувача кафе обікрав сусід-іноземець

До Холодногірського відділу поліції звернувся 61-річний мешканець Харківської області, який повідомив, що ввечері знаходився в кафе на Привокзальній площі, був втомлений та заснув, а коли прокинувся, виявив відсутність особистих речей.

При проведенні розшукових заходів працівниками Холодногірського відділу поліції був викритий 29-річний громадянин іншої держави, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення.

 За фактом події слідчим Холодногірського ВП відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі на строк до 6 років.

Раніше повідомлялось, що кліент кафе перерізав горло ножем випадковому перехожому.  У жовтні 2014 року чоловік перебував разом з двома друзями в одному з кафе на вул. Ярослава Мудрого (колишня вул. Петровського) у Харкові. Близько опівночі він посварився з відвідувачами закладу з іншої компанії через розбіжності поглядів на життя в державі. Вчинив бійку та відлупцював трьох відвідувачів.

Хулігана попросили покинути заклад. Зловмисник, взявши зі столу ніж для нарізки м'яса, вийшов на вулицю і продовжив з'ясовувати стосунки.

comments powered by HyperComments