Затримано банду вуличних розбійників

Субота, 18 лютого 2017, 05:29
Молодики "гоп-стопили" в передмістях Харкова
Затримано банду вуличних розбійників

До чергової частини надійшло повідомлення від медиків Харківської міської клінічної лікарні. Вони повідомили, що до їх закладу госпіталізовано 27-річного мешканця селища Липці з закритою черепно-мозковою травмою, чисельними забиттями обличчя і тулуба.

Для з’ясування обставин за вказаною адресою виїхали працівники слідчо-оперативної групи. В ході відпрацювання території району поліцейські затримали осіб, підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися безробітні 35-річний мешканець селища Циркуни, 25 та 31-річні харків’яни.

Встановлено, що того дня молодик перебував в гостях в селищі Циркуни та розпивав спиртні напої з компанією. Коли застілля було в самому розпалі, між ним та господарем виникла сварка, яка згодом переросла в бійку. В результаті троє чоловіків побили 27-річного хлопця, забрали мобільний телефон та ключі від домоволодіння.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Раніше прокуратура надала нові подробиці у справі про вбивство професора ХФТІ та його сина. Озброєній банді інкримінують відразу кілька особливо тяжких злочинів.

comments powered by HyperComments