У Харкові вирували японські пристрасті

Понеділок, 27 лютого 2017, 18:02
В інцидентах, які сталися минулої доби на дорогах міста, фігурують "Тойоти", "Мазда" і машина інкасаторів
У Харкові вирували японські пристрасті

У неділю на перехресті харківських вулиць Чернишевська й Олеся Гончара в аварію втрапили японські автомобілі "Тойота" та "Мазда-3". За інформацією патрульної поліції, дорогою не поступився водій "Тойоти", тому адміністративний протоколо склали саме на нього. На щастя, ніхто серйозно не постраждав.

 

Ще один "японець", теж "Тойота", потрапив у поліцейські зведення в ніч на понеділок. В районі перехрестя пр. Гагаріна з вул. Зерновою патрульні помітили "Тойоту-Короллу", яка рухалась у темряві з вимкненими фарами.

"Після вимоги зупинитись водій, навпаки, почав прискорюватись. Зупинли порушника на вул. Таджицькій.За кермом знаходився 27-річний громадянин без документів на машину і з ознаками алкогольного сп'яніння. Патрульні встановили, що автомобіль знаходиться в угоні", - розповіли правоохоронці.

На питання щодо незаконного заволодіння "Тойотою" водій нічого пояснити не зумів, а тест на драгері показав рівень алкоголю у диханні 1,8 проміле при нормі у 0,2 проміле.

Патрульні склали на громадянина адміністративні матеріали і передали його слідчим.

А в районі станції метро "Київська" стався незвичний інцидент за участю інкасаторського автомобіля.

Як пишуть ЗМІ, у броньованої машини під час руху повністю відірвало задню підвіску.

"На місце події приїхала друга інкасаторську машину, в яку перевантажили гроші", - посилаються видання на слова очевидців.

Постраждала автівка схожа на "Газель". Зазначимо, що дорога на місці пригоди відносно рівна, тож ями чи вибоїни не могли стати причиною такої дивної поломки.

Раніше повідомлялося, що колесо відламалось у тролейбуса.

comments powered by HyperComments