Правоохоронці активізували боротьбу з гральним бізнесом

Четвер, 18 травня 2017, 17:04
Громадян, які щось знають про гральні заклади запрошують на спецприйом
Правоохоронці активізували боротьбу з гральним бізнесом

19 (п’ятниця) та 22 (понеділок) травня 2017 року з 10:00 по 12:00 заступник начальника УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України підполковник поліції Подсоха Богдан Анатолійович та заступник начальника УЗЕ в Харківській області ДЗЕ НП України підполковник поліції Петренко Олег Павлович проведуть особистий прийом громадян. Запрошуються громадяни, які володіють інформацією про факти функціонування грального бізнесу в м. Харкові та Харківській області.

Прийом відбудеться в адміністративній будівлі Управління захисту економіки за адресою: місто Харків, вулиця Весніна 14, 1-й під’їзд, - повідомили у ГУНП.

Нещодавно поліцейські прикрили черговий гральний заклад у селищі Донець /Балаклія/.

Діяла система жорстокого пропускного контролю відвідувачів. Перевірка, контроль та ідентифікація постійних гравців відбувалась через відповідне телефонне підтвердження. Гравці відправляли повідомлення або робили дзвінок про свій візит до грального закладу. На об’єкті велось цілодобове спостереження.

Під час обшуку правоохоронці вилучили 15 гральних пристроїв, 17 системних блоків, 23 флешки, чорнові записи та понад 3 тисячі гривень.

Досудове розслідування, розпочате за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України, триває.

Як раніше писала «Справжня Варта», також була припинена діяльність двох гральних закладів.

Як повідомляє поліція Харківщини, діяльність цих закладів, де було виявлено 28 ігрових автоматів, була зупинена співробітниками Слобідського відділу поліції та прокуратурою Слобідського району.

За усіма цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом). Дана стаття передбачає штраф від 10 до 40 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а також конфіскацію обладнання. На сьогодні дані ігрові заклади вже не працюють. Тривають заходи щодо виявлення їх власників.

comments powered by HyperComments