Автокрадій поламав ноги собі, викраденій Мазді і ще одній автівці/ Фото

Понеділок, 12 червня 2017, 12:04
Патрульні повідомили про "сюрприз" власника Mazda 3
Автокрадій поламав ноги собі, викраденій Мазді і ще одній автівці/ Фото

ДТП сталося 11 червня на Мереф'янському шосе, - повідомляє «Справжня Варта»

На місці пригоди, поліцейських зустріли водій та пасажир автомобіля ВАЗ 2109 - одного із учасників ДТП. Громадяни повідомили, що водій авто Mazda 3 - інший учасник дорожньо-транспортної пригоди - із ознаками алкогольного спяніння втік з місця події, залишивши автівку.

Зусиллями кількох екіпажів патрульним вдалося спіймати втікача. Чоловік дійсно знаходився із ознаками аклокогольного спяніння та мав пошкоджену ногу. Окрім того, як вдалося зясувати поліцейським, затриманий 30-річний харків`янин, що скоїв ДТП, заволодів атомобілем Mazda 3 незаконно.
Патрульні одразу повідомили про ДТП справжнього власника автомобіля, який до цього часу навіть не здогадувався, що його автівку поцупили.

Після документування правоохоронцями події, нетверезого водія шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом - перелом ноги.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано автівку з сумнівними документами. Водійське посвідчення, яке пред'явив чоловік та реєстраційний талон на транспортний засіб має ознаки підробки.

Також на Ньютона затримано водія з підробленим посвідченням.

18 травня, близько 23-ї години, патрулюючи місто на вулиці Ньютона полісмени помітили автомобіль Газ-24, який рухався із порушенням Правил дорожнього руху. Під час перевірки документів водія, патрульні помітили, що водійське посвідчення має елементи підробки, а саме - на документі відсутня голограма та підпис власника.

Також було зупинено автівку з сумнівними документами/ Фото. Мерседес під керуванням 21-річного хлопця з Донецька поліція затримала на стаціонарному посту поліції «ХТЗ» на проспекті Московському, 303.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments