Харківські лікарі борються за порятунок життя дворічної дитини

П'ятниця, 16 червня 2017, 11:25
Хлопчик випав з вікна четвертого поверху
Харківські лікарі борються за порятунок життя дворічної дитини

Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України, - повідомляє «Справжня Варта».

Дворічний хлопчик у тяжкому стані був доставлений до Лозівської центральній районній лікарні, звідки переведений до харківської лікарні для надання кваліфікованої допомоги.

Повідомлення про подію надійшло до Лозівського відділу поліції 15 червня о 12:40.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, група швидкого реагування патрульної поліції. Встановлено, що коли мати дитини вивішувала на балконі білизну, хлопчик заліз на підвіконня та, відчинивши вікно, випав з вікна четвертого поверху.

Як раніше писала «Справжня Варта», маленький хлопчик випав з вікна лікарні.

Дитина знаходилась у дитячому відділенні Балаклійської лікарні на лікуванні разом з матір'ю. Хлопчик грався біля відкритого вікна в палаті на 3 поверсі та випав. Постраждалого госпіталізували до лікарні міста Харкова.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Також 5 -річна дівчинка випала з вікна, намагаючись дістати іграшки з підвіконня.

Її мама вийшла на декілька хвилин з кімнати, а дитина, намагаючись дістати іграшки з підвіконня, оперлася на москітну сітку. Дитину було доставлено до реанімаційного відділення Куп’янської лікарні. На жаль, травми виявились несумісними з життям.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments