Дружина обікрала чоловіка

Понеділок, 19 червня 2017, 11:32
Вона викрала частину майна /золоті прикраси/, щоб не втратити його при розлученні
Дружина обікрала чоловіка

Свою провину жінка "звалила" на колишнього, але слідчі відразу зрозуміли, що тут щось не так, - повідомляє «Справжня Варта».

"З'ясувалося, що на момент розслідування заявниця розлучалася зі своїм чоловіком. Вони ніяк не могли поділити суспільно нажите майно мирним шляхом. Чоловік претендував на спільний будинок. Жінка була проти та вважала, що він повинен залишитися їй. Щоб його залякати, вона і вигадала історію зі зниклим золотом", - пояснив керівник прокуратури Дергачів Володимир Пісоцький.

На стадії досудового розслідування жінка уклала угоду про визнання винуватості. Суд призначив їй покарання у вигляді 2 років позбавлення волі з іспитовим терміном на 1 рік.

Як раніше писала «Справжня Варта», ревнивець побив і порізав ножем колишню, її маму і доньку.

Прокуратура довела у суді, що у лютому 2016 року близько 6 години ранку чоловік прийшов до квартири своєї колишньої співмешканки. Він пояснив, що жінка нібито почала розповсюджувати чутки про його особисте життя. Через це вони сваряться з нинішньою цивільною дружиною. Тому він і вирішив з'ясувати стосунки з колишньою.

"Бесіда закінчилася бійкою. Чоловік дістав ніж та кілька разів вдарив ним колишню співмешканку у спину. На крики до кімнати забігли мама та донька жертви. Розлючений розбійник  вдарив маму кулаком у обличчя, дівчинку - ножем у груди. Крім того, тікаючи з квартири, злодій прихопив з собою гроші та мобільний телефон", - пояснила Т. Сотнікова.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments