Харківські жінки замість плакатів взялися за ножі

Понеділок, 18 вересня 2017, 07:37
Все частіше жінки відстоюють свою правоту в побуті за допомогою холодної зброї
Харківські жінки замість плакатів взялися за ножі

В цьому їм "допомогає" алкоголь.

Черговий випадок такої "вікторії" стався на Харківщині, у селищі Кочеток- повідомляє «Справжня Варта»

14 вересня близько 17:00 чоловік перебував в квартирі за місцем проживання разом з 31-річною співмешканкою. Під час спільного розпивання спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між ними стався конфлікт, в ході якого жінка кухонним ножем завдала один удар опоненту.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушенні, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», пенсіонерка прирізала чоловіка-пенсіонера.

Лікарі не встигли врятувати чоловіка, і він помер у Куп'янській центральній міській лікарні. Сварка старенька сталася через побутові суперечки, підігріті алкоголем.

Також 30-річна мешканка смт Зідьки приїхала в гості до сестри в село Геніївка. Раптово між жінкою та 44-річним співмешканцем її сестри виникла сварка. Після чого жінка взяла з будинку ніж та вийшла на подвір’я, де знаходився чоловік, та нанесла йому удар ножем в живіт.

Також  жінка порізала ножем обличчя "приятельці по чарці".

Постраждала - 37-річна балаклійка, а її суперниця того ж віку. що саме між ними сталося - поліції невідомо.

Правоохоронці встановили, що пізньої ночі потерпіла розпивала спиртні напої зі своєю товаришкою. Сп’янівши, 37-річна жінка влаштувала сварку, схопила кухонний ніж та порізала обличчя знайомій.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments