Поліція спростувала інформацію, що начальник слідчого відділу керував автомобілем в нетверезому стані

Понеділок, 6 листопада 2017, 10:41
Мовчан не займається справою щодо розслідування ДТП на вулиці Сумській і не є начальником відділу по розслідуванню ДТП взагалі
Поліція спростувала інформацію, що начальник слідчого відділу керував автомобілем в нетверезому стані

Про це заявила начальник відділу комунікації ГУНП Олена Баранник, - повідомляє «Справжня Варта».

Баранник: "По-перше, він пройшов тест на алкоголь, результат якого виявив наявність змісту заборонених речовин у межах допустимого - про це свідчить той факт, що протокол за ст. 130 не складався; по-друге, Микола Мовчан не займається справою щодо розслідування ДТП на вулиці Сумській і не є начальником відділу по розслідуванню ДТП взагалі; він очолює відділ розслідуваня злочинів загальнокримінальної спрямованості, таких як розбої, грабежі тощо".

За словами Баранник, проводиться службова перевірка.

Раніше повідомлялось, що Мовчана зупинили за підозрою в керуванні автомобілем в нетверезому стані, з'явилася в популярному паблік Харьков.live. Повідомлялося, що водій відмовився проходити тест на Драгер, і патрульні доставили його в наркодіспанцер по вулиці Шевченка для огляду. Його результат - 0.2 проміле, що є максимально допустимою нормою наявності алкоголю в крові.

Як раніше писала «Справжня Варта», обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments