Вибух на вул. Харківської. Загинув скандально відомий бізнесмен (ФОТО)

Вівторок, 13 жовтня 2009, 13:05
Сьогодні приблизно о 9.00 в центрі Дніпропетровська відбувся вибух — вибухнула газова труба.
вибух у дніпропетровську

В результаті вибуху загинув скандально відомий дніпропетровський бізнесмен В'ячеслав Брагинській.

Вибух прогримів напроти нічного клубу «Лабіринт» недалеко від будинку, де жив бізнесмен. В'ячеслав Брагинській займав пост генерального директора МБК «Україна-Канада».

В'ячеслав Брагинській — успішний топ-менеджер, кар'єра якого тісно пов'язана з Генадієм Корбаном і очолюваною ним компанією «Славутич-капітал». На сьогодні — генеральний директор Міжнародної будівельної компанії «Україна-Канада», відомої завдяки найгучнішому з проектів малоповерхового будівництва «Золоті ключі». На довгому шляху 43-річного менеджера — Дніпропетровський завод великогабаритних шин, АТЗТ «Концерн «Весна», Дніпропетровське обласне комунальне підприємство «Облводоканал», ЗАТ «Придніпровське управління будівництва», Дніпродзержинське будівельне підприємство «Енергогідромеханизація», ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ «WELLCOM»), готельно-торговий комплекс «Україна».

Більшість із згаданих підприємств потрапили під контроль Корбана і Брагинського в ході рейдерськіх захоплень і знаходяться у стадії банкрутства або санації.

На місці події знаходяться оперативно-рятувальні служби, машини МНС, «швидка». Пожежники активно гасять спалах. Крім того, на місці пожежі зараз знаходиться заступник начальника Дніпропетровського міського управління ГУМВД України в області Владимир Седлецкий.



Наслідки вибуху газу, в результаті якого загинув дніпропетровський бізнесмен, були ліквідовані близько 10:00. Про це повідомив начальник прес-служби МНС України Ігор Кроль.
 

Повідомлення про вибух зовнішньої мережі побутового газу в Кировськом районі Дніпропетровська на вулиці Харківській, 4, в п'ятиповерховому житловому будинку поступило в МНС в 09:12. Вибух відбувся на зовнішній трубі побутового газу діаметром приблизно 100 мм на висоті 2 метра від рівня землі.



Рятувальники МНС, які негайно прибули на місце, терміново евакуювали з приміщень 10 чоловік. Причина вибуху встановлюється. У 09:52 наслідки вибуху були ліквідовані. На місці працювали 35 рятувальників і 8 одиниць техніки МНС, працівники медицини катастроф, варти порядку, бригади міськводоканалу, електромережі і горгаза.
 


 

ФОТО ІА Новий міст

 

comments powered by HyperComments