Ультрас Дніпропетровська наведе лад у бомбосховищах

Четвер, 26 лютого 2015, 12:59
За ініціативою футбольних фанатів клубу "Дніпро" пройде суботник з прибирання приміщень міських бомбосховищ. Акція відбудеться в двох районах міста, АНД і Індустріальному, проте участь може взяти будь-який активний житель міста.
Ультрас Дніпропетровська наведе лад у бомбосховищах

Збір добровільних помічників відбудеться вранці в суботу на вулиці Калиновій. Мета акції - звільнити приміщення бомбосховищ від будівельного і побутового сміття, винести старі меблі. В першу чергу будуть звільнені приміщення по вулицях Калинова, Ковалевська, Червонопартизанська і Універсальна. Усім, хто бажає взяти участь, необхідно брати з собою змінний одяг і пару будівельних рукавичок.

До речі, це вже не перша акція з прибирання бомбосховищ. Тиждень тому дніпропетровські ультраси вже навели лад в трьох підвальних приміщеннях в житловому масиві "Сонячний". За час прибирання було винесено більше двох тонн різного сміття і предметів старих меблів.

 

"Шановні жителі міста, пам'ятайте, біда приходить у будинок тоді, коли її не чекають! Разом Ми можемо Все", - звертаються ультрас до жителів міста.

comments powered by HyperComments