Справа Корбана: чим закінчилося засідання Печерського суду (фото, відео)

Середа, 4 листопада 2015, 19:44
Бійка прокурорів і міліції з народними депутатами і журналістами, блокування судді в залі засідань, ненормативна лексика - так сьогодні проходило засідання Печерського суду, де визначали запобіжний захід лідерові «Укропу» Геннадієві Корбану.
Справа Корбана: чим закінчилося засідання Печерського суду (фото, відео)

Судове засідання продовжиться завтра, 5 листопада, о 15.00, повідомив народний депутат Ігор Луценко.

Суд зобов'язав доставити Корбана на завтра на 15-00.Капець

Posted by Igor Lutsenko on 4 листопада 2015 р.

 

Як повідомляє УНІАН, сьогодні, 4 листопада, Суд у справі Корбана закінчився бійкою і приїздом "швидкої допомоги".

Правоохоронців звинуватили в зраді України і виконанні злочинних наказів. У залі вимкнули світло. Міліція біля суду узяла представників сторони звинувачення у справі Корбана в кільце, щоб відгородити від депутатів. Вихід з приміщення Печерського суду в течію приблизно 10 хвилин був заблокований. Повідомило Громадське ТВ.

У той же час міліція разом з прокурорами Генпрокуратури оформляє протокол про здійснення правопорушень. Прокурори заявили про бажання подати позов на дії народного депутата Володимира Парасюка.

 

Начальник ГУ МВС України в Києві генерал-майор міліції Олександр Терещук заявляє про відсутність потерпілих в результаті зіткнень в Печерському районному суді, де розглядається справа лідера партії "Українське об'єднання патріотів - КРІП" Геннадія Корбана.

"Потерпілих немає", - сказав він.

У той же час, в зіткненні з правоохоронцями кандидат в мери Павлограда від партії «УКРОП» Євген Терехов отримав удар по голові, лікарі надають йому допомогу.

 

 

Корбана привезли на суд.Судове засідання раніше перенесли на 5 листопада.Але в останній момент нашвидкоруч перепризн...

Posted by Андрій Лозовий on 4 листопада 2015 р.

Нагадаємо, Печерський суд про запобіжний повторно затриманого лідера "Укропу" Геннадія Корбана захід проходив без присутності звинувачуваного.

comments powered by HyperComments