На Донбасі трьох гірників розстріляли у гаражі замдиректора шахти

Вівторок, 21 травня 2013, 11:27
У Красноармійську Донецької області в приміщенні гаража, розташованого на території гаражного кооперативу «Південний», були знайдені трупи трьох чоловіків з ознаками насильницької смерті.
гараж

При первинному огляді у потерпілих виявлено множинні кульові поранення, повідомляє Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Донецькій області.

Журналісти, посилаючись на власні джерела, повідомили, що всі троє загиблих були співробітниками шахти «Покровське», вранці вони приїхали на прохання свого начальника до нього в гараж для виконання якихось робіт. А близько 8:30 сусід по гаражу знайшов тіла чоловіків. Родич одного із загиблих, який був на місці події, розповів, що в гаражі дуже багато крові, на тілах убитих безліч слідів від пострілів.

Вжитими заходами встановлено особи потерпілих. Ними виявилися 43-річний і 25-річний місцеві жителі і 46-річний житель м. Димитрове. Також встановлено, що гараж належить 43-річному заступнику директора однієї з шахт.

За попередньою інформацією, зловмисники зникли з місця події на автомобілі «Тойота-Авенсіс» сірого кольору, що належала потерпілому дімітровчанину.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 КК України (навмисне вбивство). Ведеться досудове розслідування. Для пошуку ймовірних підозрюваних на території області введено в дію оперативний план «Сирена».
 

comments powered by HyperComments