Луганські регіонали відверто підтримують масові заворушення і сепаратизм

Світлана Куропій  |  Субота, 15 березня 2014, 15:21
На Луганщині шириться інформація про те, що влада свідомо організовує масові заворушення.
Луганські регіонали  відверто підтримують  масові заворушення і сепаратизм

Слово "Україна" багатьом місцевим регіоналам дуже муляє очі

Так вважають у Луганській обласній організації  ВО  "Свобода"  

«На черговий проросійський шабаш тепер організовано звозяться і шахтарі, зокрема достовірно відомо, що ці підвози вже готуються на шахтах Лутугинського району. За попередньою інформацією цими процесами керує голова Лутугинської районної державної адміністрації (РДА)  Бордан (Партія регіонів) , а безпосередньо керує його заступник Іванніков (теж звичайно з ПР)», - повідомляє джерело.

"Свободівці"  звертаютья до  правоохоронних органів з проханням попередити та запобігти організації й проведенню сепаратистських мітингів, «особливо в контексті донецьких подій 13 березня, під час яких вбили трьох українців» [наразі офіційно підтверджена смерть однієї людини - керівника прес-служби Донецької організації "Свободи"].

Також президія Луганської обласної ради оприлюднила офіційну заяву, де депутати виклали інформацію про політичні репресії та переслідування опонентів представниками нової влади. У тексті заяви особливу увагу звернено на затримання місцевих активістів депутата Арсена Клінчаєва та голови ГО «Луганська гвардія» Олександра Харитонова. Подібні дії щодо чоловіків у тексті були порівняні з репресіями 1937 року [- обидва звинувачені в організації масових заворушень, закликах до зміни територіальної цілісності та конституційного ладу ].

Фото: Схід. інфо

 

comments powered by HyperComments