Поранено командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка

Ніна Жаровська  |  Вівторок, 19 серпня 2014, 13:36
Командир добровольчого батальйону "Донбас" Семен Семенченко дістав поранення у бою за Іловайськ, на підступах до Донецька. Травмовані також іще троє бійців батальйону, один - його позивний "Улибка" - загинув. Наразі усі поранені знаходяться в шпиталі.
Поранено командира батальйону "Донбас" Семена Семенченка

Інформацію про поранення Семена Семенченко підтвердили "Справжній Варті" по телефону у прес-центрі добровольчого батальйону "Донбас".

"Осколкове поранення у нього. Плече зачеплено і нога. Чотири людини з бійців з пораненнями. З території бойових дій його вже вивезли. Ми з ним говорили вранці, близько восьмої ранку, ще все було добре", - повідомили у прес-службі.
 
Комбат був поранений у битві під Іловайськом. Разом із ним поранення дістали ще три бійці.За даними міністра МВД Арсена Авакова, один - його позивний "Улибка", - загинув.
 
Вчора українські військові частково зайняли місто, а вже вночі вони влаштували неочікуваний штурм, повідомляє радник міністра МВД Антон Геращенко.
 
"Учора штурмували цей важливий опорний пункт терористів з чотирьох сторін разом з спец батальйонами міліції "Дніпро", "Шахтарськ" і "Азов" за підтримки бронетехніки ВСУ. Вдень зайти в місто не вдалося. Семен Семенченко вирішив зробити нічний штурм міста, чим викликав шок у терористів не готових до такого повороту подій. Уночі вдалося дійти до центру міста і повісити український прапор над міськвиконкомом.Наразі, перегрупувавши сили, ми контролюємо приблизно половину міста Іловайська. Триває зачистка", - написав Геращенко на своїй сторінці на Фейсбуці.
 
Мешканців міста Іловайська просять не виходити з дому ближчим часом.
 
 
comments powered by HyperComments