Влада "народних республік" проводить люстрацію серед ватажків бойовиків

Понеділок, 2 березня 2015, 15:51
Керівництво "ЛНР" і "ДНР" проводять тотальне чищення верхньої ланки командування бандитських формувань. Причини, що спонукали до таких дій, - тотальні грабежі і мародерство серед бандитів і розкрадання гуманітарного вантажу, а також самоправство і непокора наказам.
Влада "народних республік" проводить люстрацію серед ватажків бойовиків

Користуючись відносним перемир'ям і призупиненням військових дій, Плотніцький і Захарченко вирішили "прикрутити гайки" своїм ватажкам бойовиків, що не в міру розперезалися.

Так, "міністерство держбезпеки ДНР" заарештувало ватажків бандитських загонів "Схід" і "Оплот" за організацію масових грабежів і мародерства. Бойовики "відбилися від рук", і бачать в поточній війні лише спосіб збагачення. За ідеї вже давно ніхто не воює. Також затримані вісім бойовиків загону, які "особливо відзначилися", "Алтай".

 

Не так давно в Луганську в ході бандитських розбирань були вбиті два співробітники прокуратури "ЛНР". За словами людей, безпосередньо з ними знайомих, це були дві "відморожених" жорстоких людини, колишні співробітники міліції.

Оброблений "головний біль" для ватажків "республік" - так звані козачки, анархісти і беззаконня, що плювали на будь-яку владу, окрім своєї. Керівництво НВФ методично знищує їх ватажків-отаманів, і внутрішнім протистоянням не видно кінця.

 

comments powered by HyperComments