Водійські права луганської "республіки" - малокорисні папірці

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 18 грудня 2015, 12:58
З документами на машину, оформленими в "ЛНР", можна їздити тільки по території "ЛНР".
Водійські права луганської "республіки" - малокорисні папірці

Про це пише луганський викладач Яна Вікторова у своєму щоденнику "Листи з окупованого Донбасу".

Педагог розповідає, як чула в маршрутному таксі розмову двох молодих луганчан, які обговорювали, чи варто отримувати водійські права в псевдодержавних органах "ЛНР".

"Права можна отримати, але де ти їздитимеш з ними? - цитує викладач одного з юнаків. - В Росії - ні, в Україні - ні".

Той відповів, що з такими документами можна їздити тільки в "ЛНР". Його співрозмовник відповідає, що зараз в Луганську можна знайти людей, які за дві тисячі гривень можуть зробити готові документи з України, - від водійських прав до паспорта.

Крім того, один з хлопців розповів, як його знайомі планували виїхати в Росію, щоб скласти іспити. При цьому українських паспортів у них не було, а були на руках тільки оформлені в "ЛНР". Луганчан не пропустили на територію РФ.

Ведуча щоденника відзначає: незважаючи на явну безперспективність отримання документів у фейковій "республіці", в Луганську ще досить людей, які у всьому підтримують нову "владу" і "ополчення", носять георгіївські стрічечки і емблеми ввічливих людей.

Раніше повідомлялося, що журналісти телеканалу "Новоросія ТБ" зізналися, що збрехали своїм телеглядачам, показавши фейковий фоторобот вбивці Павла Дрьомова.

До речі, нещодавно ЛНРівські сепаратисти придумали черговий маразм: обов'язкову реєстрацію, термін якої ще не визначений.

comments powered by HyperComments