У Луганській області бойовики хочуть обстрілом прискорити устаткування КПП?

Ярослав Волков  |  Четвер, 10 березня 2016, 15:43
Тоді як влада «ЛНР» скаржиться на затримку з відкриттям пропускного пункту в Золотому, їх войовничі "ополченці" продовжують обстрілювати це місто.
У Луганській області бойовики хочуть обстрілом прискорити устаткування КПП?

У процесі Мінських переговорів представник псевдодержавного утворення «ЛНР» Владислав Дейнего неодноразово скаржився на те, що представники Києва не виконують зобов'язання відкрити в першій декаді березня пункт пропуску "Золоте".

Коментуючи повідомлення українських мас-медіа про те, що в районі Золотого почалися роботи з облаштування автомобільного і пішохідного КПП, Дейнего заявляв, що Київ "імітує підготовку" до відкриття пунктів пропуску.

У той же час відомо, що з території, яку контролюють озброєні формування "ЛНР", постійно ведеться обстріл українських населених пунктів, у тому числі і р. Золоте, де будується пропускний пункт.

За словами губернатора Луганської області Георгія Туки, будівництво КПП в Золотому триває, проте ускладнено через озброєні провокацій з боку бойовиків "ЛНР".

"Сьогодні скоротилася кількість працівників дорожньої служби, - повідомив керівник Луганської області на своєму сайті. - Чому? Тому що учора увечері мавпи з протилежного боку провели обстріл з гранатомета»

За словами Туки, міна, випущена сепаратистами, впала на відстані близько 70 метрів від будмайданчика. Робітників це злякало, і вони наступного дня відмовилися вийти на роботу.

"Отже, ще раз пояснюю для "георгіївських мавп": будь-які провокаційні дії призводять до затримки відкриття КПВВ, про яке ви так постійно "піклуєтеся" під час Мінських переговорів", - заявив Голова Луганської ОДА.

 

comments powered by HyperComments