Російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по українських позиціях 68 разів

Середа, 5 жовтня 2016, 09:27
Вогонь вівся з мінометів, гранатометів та зенитної установки.
Російсько-окупаційні війська відкривали вогонь по українських позиціях 68 разів

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у Фейсбуці.

На Луганському напрямку зафіксовано 36 обстрілів - у районі Новоолександрівки, Новозванівки, Трьохізбенки, Станиці Луганської та Попасної. Бойовики стріляли з кулеметів та гранатометів. По Новоолександрівці, Попасній та Степному вів вогонь снайпер, а по Новоолександрівці та Новозванівці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Також по Новоолександрівці та Новозванівці окупанти стріляли з артилерії 122-го калібру та БМП, а по Новоолександрівці - з зенітної установки.

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 випадків порушення "режиму тиші". Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Кам’янки та Зайцевого. По Новоселівці Другій та Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру. 

На Маріупольському напрямку зафіксовано 19 обстрілів. Противник порушував “режим тиші” в районі Мар’їнці, Широкиного, Талаківки, Старогнатівки та Гнутового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс. 

Нагадаємо, минулої доби російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по українським позиціям.

comments powered by HyperComments