У Партії розвитку цілком підтримали Мінські угоди

Субота, 6 вересня 2014, 15:17
У Партії розвитку підтримують домовленості про припинення вогню, які були досягнуті під час переговорів у Мінську 5 вересня.
У Партії розвитку цілком підтримали Мінські угоди

Нагадаємо, на зустрічі контактної групи в Мінську між представниками властей України і самопроголошеними Донецькій і Луганській республіками в присутності представників Росії та ОБСЄ була досягнута угода про припинення вогню, яка має на увазі відвод військ, обмін полоненими та надання гуманітарної допомоги.

Партія розвитку України відзначає, що дана угода подарувала надію на припинення кровопролиття не тільки жителям Донбасу, а й матерям з усієї України, чиї сини знаходяться в зоні АТО.

«Підписання протоколу про двостороннє припинення вогню - це найважливіший крок до відновлення миру в нашій країні. Ми давно говорили про те, що двосторонні переговори - єдиний шлях до миру, єдиний спосіб зберегти життя наших співвітчизників і почати відновлення зруйнованого регіону. Сьогодні головне, щоб на українській землі перестала литися кров наших громадян », - йдеться в заяві партії.

У Партії підкреслюють, що рішення про припинення бойових дій мало бути прийняте набагато раніше - тепер же до цієї необхідності влада України прийшла шляхом величезних втрат і ціною людських життів. Сьогодні більшість громадян України сподіваються на подальший прогрес у врегулюванні конфлікту на сході держави. Адже саме завдяки цьому передвиборчій обіцянці президент Петро Порошенко отримав великий кредит довіри від більшості населення країни.

У свою чергу, Партія розвитку України спільно з іншими політичними силами, які підтримали ідею «коаліції світу», готова зробити все можливе для подальшого врегулювання конфлікту на Донбасі і відновлення української економіки.

comments powered by HyperComments