Син Гепи обрав собі за дружину доньку чиновника з Буковини, який володіє «міні-межигір’ям»

Четвер, 20 серпня 2015, 19:29
Данило Привалов, син мера Харкова Кернеса, обрав собі за дружину дочку очільника з Буковини. Мова йде про колишнього голову Сокирянської районної адміністрації Василя Козака (Чернівецька область). Зараз він є головою районної ради.
василь козак

Про це інформують інтернет-видання Чернівецької області. Представники тамтешніх ЗМІ «впізнали» наречену на світлинах у соцмережах. Трохи раніше ці фото виклали у мережі мама жениха та сам наречений.

Якщо довіряти тим матеріалам, які присутні у відкритому доступі, з іменем цього чиновника пов’язана низка скандалів. Наприклад, «Прокурорська правда» написала про Козака те, що він незаконно побудував чималу садибу на ділянці колишнього піонертабору, тим самим заборонив місцевим мешканцям ходити до лісу та водойми. А ще в 2011 році місцева журналістка Людмила Грубляк через сварку з Козаком навіть вирішилf голодувати.

Також відомо, що чотири роки тому, у квітні, Василя Козака виключили з партії ВО «Батьківщина» «за зраду інтересів виборців і співпрацю з владою заради власної вигоди».

«Сокирянський район в народі називають «малим Межигір’ям». Василь Козак відомий тим, що змінював постійно партії, був на службі у всіх: від Ющенка до Януковича.

 
comments powered by HyperComments