Кернеса і його команду можна і треба перемагати (відео)

Середа, 26 серпня 2015, 11:25
Анатолій Родзинський виграв суд у Харківської міськради.
родзинський

У міськраді Харкова багато схем поборів з підприємців. Одна з них вимога хабарів за те, що вам не оцінять ремонт квадратного метра в $1000, при його реальній вартості в $100, і не вимагатимуть заплатити до бюджету $50-100 за кожен метр відремонтованого (реконструйованого) Вами ж приміщення, що дорожче за вартість самого ремонту, як «пайова участь в інфраструктурі міста», хоча, згідно із законом, ви повинні платити в 10 разів менше.

 Частина різниці між $5, які ви повинні заплатити, згідно із законом, і $50, які з вас вимагають чиновники міськради Харкова, з кожного квадратного метра відремонтованого приміщення і є та сума хабарів, за яку команда Кернеса готова погодитися, щоб ви заплатитили до бюджету Харкова ваші законні 5$. Якщо підприємець не згоден, то міськрада йде до харківського суду, в якому у неї все як правило все «схоплене» і тягне вас через усі судові інстанції.

Тому більшість підприємців у Харкові вважають за краще економити час, гроші і нерви і платити хабарі. Але насправді зупинити цей колообіг корупційних схем і грошей в міськраді Харкова можна і треба. Можна і треба перемагати Кернеса і його команду, в судах, в кабінетах чиновників міськради і комунальних підприємствах щодня. Я хотів показати усім, що суд може приймати законні рішення, навіть якщо з вами судиться майже всесильна Харківська міськрада.

 
comments powered by HyperComments