Добкіна не потрібно карати: вiн хворiв - Королевська (відео)

Середа, 11 листопада 2015, 09:19
Добкіна потрібно не картати, а проводити роботу над помилками, - про це, підбивши підсумки результатів місцевих виборів 2015, повідомила нардеп Наталія Королевська в інтерв'ю кореспонденту «Справжньої Варти» після програми Shuster Live.
Добкіна не потрібно карати: вiн хворiв - Королевська (відео)

За словами народного депутата Наталії Королевської, ситуація в Харкові дуже турбує представників «ОБ». «Тому що, в першу чергу, це не «ОБ» позбавили права, а позбавили харків'ян і жителів області об'єктивно проголосувати за ту політичну силу, яку підтримують. Але це, все-таки краще, ніж ситуація в Маріуполі, де взагалі вибори не відбулися».

 

Також Королевська підкреслила, що Михайло Добкін, який займався компанією, він хворів і відстоював інтереси, і сьогодні є керівником обласної партійної організації.

«І завдання сьогодні не пошук винних, це більше робота над помилками, як внутрішніми, так і зовнішніми. Ми отримали прекрасний результат в цілому по Україні, тому що, в тих умовах, в яких ми проводили виборчу кампанію, займати сьогодні друго-третє місце - це сьогодні колосальний кредит довіри з боку людей, які за нас проголосували. Але дуже важливо, щоб і харків'яни, і міські ради, і райради також отримали можливість для чесного волевиявлення», - повідомила народний депутат.

comments powered by HyperComments