Прем'єр-ліга. 12 тур. Динамо - Карпати 0:0. Прикра нічия для Реброва

Понеділок, 10 листопада 2014, 11:48
Київське Динамо в 12 турі не змогло збільшити свій відрив від Дніпра і Шахтаря, які в очній дуелі розписали нульову нічию. У матчі з львівськими Карпатами, які після зняття шістьох очок знаходились в мінусі на самому дні таблиці, команді Реброва відверто не пощастило, і вона не змогла здобути перемогу. Повідомляє сайт "Українська правда".
Прем'єр-ліга. 12 тур. Динамо - Карпати 0:0. Прикра нічия для Реброва

Загалом, після вікторії над Ольборгом на матч з аутсайдером кияни вийшли без Ярмоленка і Кравця попереду, що суттєво відбилося на грі команди. Сидорчук, Ленс і Беланда постійно загостювали ситуацію, а от Теодорчику не вдалося показати себе, і тому, з урахуванням повернення в команду Дьємерсі Мбокані, йому доведеться нелегко в подальшій боротьбі за місце у старті.

Динамо в першій половині створило декілька моментів, Карпати грали в надії на контратаку, але особливого враження перші 45-ть хвилин гри не справили. По перерві у киян відбулася перша вимушена заміна - замість Хачеріді на полі з'явився Бурда.

Як це буває останнім часом, в перерві Ребров проводить "чоловічу" розмову, і його команда починає додавати в активності. Сьогоднішня гра не стала винятком. Динамо включило швидкість, і Карпатам стало набагато важче стримувати атаки киян.

На 56-й хвилині Ребров кинув у бій Ярмоленка, і у господарів почали з'являтися дуже гострі моменти. Віда, Сидорчук та Драгович у одній атаці пробивали по воротах, але оборона Карпат самовіддано лягала під м'яч, рятуючись від пропущеного м'яча. Після виходу на поле Кравця, здавалося, що ось-ось "леви" не витримають такий натиск, але ситуація в одну мить перевернулася для команди Сергія Реброва з ніг на голову.

Артем Кравець, вийшовши на поле, в першому ж своєму епізоді врізався у Микиту Бурду, і отримав розсічення, через яке відразу пішов у підтрибунне приміщення. В цьому ж епізоді розсічення голови отримав Бурда, а за хвилину лише в супроводі лікарів поле зміг залишити Домагой Віда.

Однак, зусиллями динамівських і карпатівських лікарів захисники Динамо все ж повернулися у гру, проте на останні 20-ть хвилин гри Динамо залишилося без нападника, так як всі заміни Сергій Ребров уже використав.

Кияни намагалися не опускати руки, і повторити свій недавній подвиг у грі з Ольборгом, проте напругу матчу витримали не всі гравці, і на 86-й хвилині після другої жовтої картки Сидорчука команда Реброва залишилася вдев'ятьох.

Кияни навіть за такого співвідношення сил намагалися продовжувати йти вперед, але єдиний момент, який їм вдалося награти, невдалим виконанням штрафного зіпсував Ярмоленко.

Карпати ж, в свою чергу, маючи чисельну перевагу, не пішли шукати щастя біля воріт Рибки, а спокійно довели гру до нічийного завершення. В грі проти лідера чемпіонату Йовічевич вирішив обійтися "синицею в руках", яка дозволила команді вийти з -1 очка на 0.

 

comments powered by HyperComments