У Харкові пройшов турнір з прокурорського міні-футболу

Четвер, 8 грудня 2016, 23:17
У палаці ігрових видів спорту «Локомотив» відбулися фінальні ігри другого турніру з міні-футболу пам’яті прокурора Харківської області Івана Цесаренка.
У Харкові пройшов турнір з прокурорського міні-футболу

Після відбіркових зустрічей у фінал вийшли чотири команди: апарату прокуратури області, збірна Дергачівської місцевої прокуратури та Харківської місцевої прокуратури №6 і команди Харківських місцевих прокуратур №4 та №5.
 
У фіналі зустрілися збірна Дергачівської місцевої прокуратури і Харківської місцевої прокуратури №6 та команда апарату прокуратури області. У боротьбі за Кубок турніру з рахунком 2:0  перемогли футболісти з команди апарату прокуратури. Третє місце посіла команда Харківської місцевої прокуратури №5.
 
Кращим гравцем турніру журі визнало Валерія Бухана з команди апарату прокуратури області.
 
Кращими бомбардиром та воротарем стали Олександр Кролєвцов (команда Харківської місцевої прокуратури №5 та Артем Моргай (збірна Дергачівської місцевої прокуратури і Харківської місцевої прокуратури №6).
 
«Раніше у прокуратури області була одна футбольна команда і вона брала участь у зовнішніх турнірах та чемпіонатах. Футбольних змагань між структурними підрозділами не було. Дуже приємно, що ініціатива прокурора Харківської області Юрія Данильченка щодо створення цього чемпіонату була підтримана колективом прокуратури і сприйнята з великим ентузіазмом», – відзначив заступник прокурора області Андрій Гончаренко.

Перший турнір з міні-футболу пам’яті легендарного прокурора Івана Цесаренка відбувся у листопаді минулого року, напередодні його дня народження.
 
Довідка

Іван Григорович Цесаренко (1922-1986) – прокурор Харківської області (1968-1986). У роки Другої Світової війни дійшов до Берліна у складі 25-го гвардійського штурмового авіаполку 5-ї гвардійської штурмової авіадивізії, здійснив близько 100 бойових вильотів. В органи прокуратури Харківської області прийшов навесні 1951 року, після закінчення екстерном юридичної школи. Працював у кримінально-слідчому відділі, прокурором Комінтернівського району Харкова і майже 20 років – прокурором Харківської області. Життя прокурора обірвалося на робочому місці – під час виступу на нараді правоохоронних органів.

comments powered by HyperComments