«Шахтар» – «Сельта». До Харкова повернувся Великий футбол / ФОТОРЕПОРТАЖ

Юрій Тростянець, Сергій Козлов  |  П'ятниця, 24 лютого 2017, 09:44
Навіть поразка "Шахтаря" в запеклій боротьбі з іспанцями дозволила харків`янам відчути справжнє футбольне свято
«Шахтар» – «Сельта». До Харкова повернувся Великий футбол / ФОТОРЕПОРТАЖ

Результат матчу на стадіоні "Металіст" у Харкові виявився не таким, якого очікували мільйони українських уболівальників.

У матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи донецький "Шахтар" був фаворитом протистояння з "Сельтою", бо виграв на виїзді з рахунком 1:0.

Але в кінці основного часу голкіпер гірників Пятов збив у своєму штрафному майданчику іспанського футболіста Гвідетті, й "Сельта" з пенальті (Аспас) зрівняла рахунок за сумою двох матчів.

На жаль, додаткові два тайми не стали для "Шахтаря" радісними. На 108-й хвилині іспанці забили другий гол, з кутового, і вирішили свою головну задачу - вихід у наступне коло.

"Шахтар" припиняє виступи в цьогорічній Лізі Європи, але продовжить грати у Харкові. Правда, на рівні Української прем`єр-ліги.

Таким чином, на стадіоні "Металіст" відкрили нову сторінку футбольної історії Харкова.

Нагадаємо, що, окрім фіналу Кубка України з футболу, у 2017 році в Харкові пройдуть матчі Ліги Чемпіонів з гандболу, у яких гратиме запорізький "Мотор".

Раніше повідомлялося, що Харків, за словами голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної, стає центром спортивних подій. "Ми будемо і далі робити все для розвитку харківського спорту та спорту у Харкові. Вболіваємо за Україну!" – відзначила вона.

comments powered by HyperComments