Українські футбольні клуби зголосилися посунутися

Яша Томський  |  Середа, 1 березня 2017, 04:46
Українські футбольні клуби пішли назустріч головному тренеру національної збірної Андрію Шевченку і погодилися перенести поєдинки 22-го туру чемпіонату з футболу.
Українські футбольні клуби зголосилися посунутися

Відтак, матчі «Шахтар» – «Олімпік», «Дніпро» – «Карпати» і «Динамо» – «Чорноморець» пройдуть у п'ятницю, 17 березня. Завдяки цьому збірна України вже наступного дня почне тижневий збір перед поєдинком з Хорватією. Офіційно про перенесення матчів буде оголошено у той момент, коли призначать тур, пообіцяли у Прем’єр-лізі.

Збори пройдуть в Австрії. Перед поєдинком проти Хорватії (який запланований на 24 березня) збірна України проведе в невеликому австрійському містечку Бад-Тацманнсдорф, розташованому в 260 км на північ від Загреба. Розквартирується команда Андрія Шевченка в чотиризірковому Avita Hotel, в якому гостям пропонується прямий доступ до термального спа-центру з критим і відкритим басейнами, солярієм, гідромасажною ванною, сауною і масажним кабінетом. В саду готелю є природний ставок, де можна плавати, а в 250 метрах від готелю розташовані тенісні корти і футбольна арена.

Між іншим, ціни на номери в Avita Hotel коливаються від €122 до €384 за добу проживання.

 

comments powered by HyperComments