Харківська тенісистка вийшла до другого кола Ролан Гаррос

Середа, 31 травня 2017, 05:47
У третій день матчів основної сітки Відкритого чемпіонату Франції з тенісу на корти майже одночасно вийшли три українські гравця.
Харківська тенісистка вийшла до другого кола Ролан Гаррос

В результаті Еліна Світоліна і Олександр Долгополов здобули перемоги і вийшли до другого кола змагань, а Катерина Бондаренко вибула з турніру, повідомляє «Справжня варта».

Харків'янка Світоліна, посіяна на турнірі під п'ятим номером, випробовувала проблеми на старті поєдинку проти Ярослави Шведової з Казахстану, котра відразу зробила брейк. Суперниця лідирувала 3:1, але потім три гейми поспіль взяла Світоліна. Українці вдалося нав'язати боротьбу в десятому геймі і реалізувати сетбол на подачі суперниці. У другій партії події розвивалися рівно, але у вирішальному восьмому геймі Світоліна взяла подачу Шведової. Подаючи на матч, Еліна пішла з двох брейкпоинтов і з другого матчбола оформила перемогу.

«Дуже важкий матч, як і будь-який матч першого кола. Рада, як впоралася з тиском. Дякую вболівальникам за підтримку, це було неймовірно. Вперше я приїжджаю на Ролан Гаррос з чотирма титулами і двома великими перемогами в Дубаї і Римі. Звичайно, це надає мені впевненості, але я намагаюся йти від матчу до матчу», – поділилася враженнями спортсменка.

Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна зберегла шосте місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації. При цьому вона як і раніше очолює чемпіонську гонку.

Більше новин на спортивну тему читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments