Іноземні інструктори проводять навчання українських спецпризначенців

Вівторок, 22 березня 2016, 08:45
Інструктори з США проводять курс підготовки українських військових для Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних Сил України.
Іноземні інструктори проводять навчання українських спецпризначенців

Інструктори з США проводять курс підготовки українських військових для Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних Сил України. Навчання проводяться на базі військової частини спецпризначення на Хмельниччині. Програма включає теоретичну та практичну підготовку, але пріоритет надається останній. Курс триває до 6 місяців. На даний момент завершується навчання першої черги військовослужбовців ССО та починається відбір наступної великої групи.

На даний момент Командування Сил спеціальних операцій проводить інформаційну кампанію, щоб залучити вмотивованих військовослужбовців ЗСУ продовжити службу саме в частинах ССО. Всі охочі можуть ознайомитися з вимогами до кандидатів та заповнити анкету на офіційному веб сайті Міністерства оборони України та на сторінці Командування Сил спеціальних операцій у соціальній мережі Фейсбук.

Під час добору кандидатів буде враховуватися рівень фізичної підготовки, стан здоров’я, морально-психологічний стан. Загалом, пріоритет при відборі надається десантникам, розвідникам, спецпризначенцям інших збройних формувань. Щодо найбільш затребуваних військових спеціальностей – це стрільці, сапери, зв’язківці, молодші командири.

 

Контактна особа:

Олексій Никифоров, прес-офіцер

usofpress@gmail.com , тел. +38098 4727947 

comments powered by HyperComments