Фіскальна служба заохочує переобладнувати авто на біопаливо

П'ятниця, 6 травня 2016, 13:20
Відповідно до статті 166 Податкового кодексу України.
Фіскальна служба заохочує переобладнувати авто на біопаливо

 

«Громадяни, які у минулому році переобладнали свій власний транспортний засіб з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого або скрапленого газу, інших видів біопалива, мають право включити до податкової знижки суму фактично сплачених коштів на таке переобладнання», — пише прес-служба Головного управління ДФС у Харківській області.

При цьому переобладнання має підтверджуватися сертифікатом відповідності та свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу.

«Понесені витрати враховуються відповідно платіжним та розрахунковим документам, зокрема квитанціям, фіскальним або товарним чекам, прибутковим касовим ордерам, копіям договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача)», — звертають увагу податківці.

Документи, що надаватиме автовласник, мають містити вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання). Щоб отримати податкову знижку, також необхідно заповнити та подати Декларацію про майновий стан і доходи.

comments powered by HyperComments